Tuesday, August 18, 2009

Firdaus demam panas



Dah 2 hari aku tak datang keja, ini gara-gara Firdaus kena deman panas pagi senin tu. mula-mula aku bawak klinik kerajaan, tapi tak baik jugak. Dahlah sehari suntuk aku kat sane. Demamnye tak kebah-kebah. Klinik kerajaan pun satu bukan nak bagi antibiotik. Sorrylah ngan rakan blogger yang chat kat box. Bie ngan siti akak minta maaf.Aku tak balas, almaklumlah aku ni tumpang sekaki kat ofis, bukannye ade komputer kat rumah. n3 aku kali ni aku ambil gambar kat wad firdaus duduk, sebab boring tahap gaban. nak tunggu keputusan darah, hazab.





mata semua naik sembab, ni ari semalam. Duduk wad dari 6.30 pagi sampat 6 petang. Suhu badan masa baru datang 39.7





Dah tak de keja lain, aku tangkap gambar jururawat tu umur dia 22 tahun, org ganu, baru keja 2 bulan. aku apalagi sukalah nak interview org ni.




ni alat yang menakutkan firdaus. alatan nak mengambil darah. 2 org ambil tak boleh dapat darah, akhirnye doktor gak yg ambil.





Ni dah okey sikit. lagi nak loyar buruk. misi tu tanye nak milo ke?Dia jawab, umah saya pun ade milo.




Tengah tidur lepas makan ubat.






Dah boring asyik tanye bila nak balik.




Pepustakaan Port Klang. Aku pulangkan buku, lepas balik klinik kerajaan ari senin tu.




Ni Firdaus punye kerjalah, burung pun dia nak tangkap.







Aksi ni dia yg suruh tangkap..Bukan betul bace tu, aksyen je.




Curi bendera kat situ.




Masa ni ceria sikit , lepas balik tu hampeh. panas sangat badan dia. nasib baik tak muntah.makan okeyyyy.



Tengoklah tu pura-pura tidur.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina