Thursday, December 17, 2009

Sembang Mak Long - Jangan salahkan GRO atau Pelacur (part 18 sxxx)


Entry untuk isteri .Kalau anak dara nak tengok pun boleh.Panduan untuk berkahwin.

Untuk isteri jangan salahkan laki korang, kalau laki korang cari GRO atau pelacur. Ini mak long nak cakap, nanti dah kena baru nak menangis kat kaki mak long, nak ngadu bagai. Bila mak long nasihat , tutup telinga, kutuk mak long, kata mak long lucah. Lucah mak long bertempat, untuk kebaikan korang jugak.

Sepatutnya korang muhasabah diri, cari kesilapan diri .Tengok pelacur, layanan satu jam RM100 to RM200 sanggup lelaki bayar untuk mendapat perkhidmatan dorang. Apalah sangat dorang setakat baju tidur jarang , bulu mata palsu bertingkat.korang pun boleh buat .

Victoria kan boleh tolong, you name it , you get it. kan mak long dah keluar cakap omputih.




Bagi yang dah longgar tu, mai kembali dara, masuk sini. Bagilah layanan laki korang tu 5 star sikit. Buang kain batik masam tu. Tukar penampilan, walaupun siang hari pakaian menutup aurat, ikut tuntutan agama.Tapi kalau malam hari cubalah berubah untu suami , bukan berubah jadik harimau. Masaalah sex ni haru s di bawak berbincang jangan nanti.


suami : itulah ko asyik kain batik masam je, macam mana nak selera. tu yang abang cari lain tu
isteri : sampai hati abang ye. dah 10 tahun kita kahwin, abang ada perempuan lain.

nilah tak nak bincang meletup-letup dah ada madu atau simpan perempuan lain. pasal sex , suami isteri tak perlu malu.simpan perempuan atau simpan jantan tak malu pulak.

Kadang -kadang kaum perempuan ni, nak keluar kerja sakan bermake up.kalau kat umah mcm sang kelembai (maaf sang ibu).mak long tak suka nak cakap selindung-selindung. Biarlah laki ko , kata ko buang tabiat ngan penampilan kau,tapi korang mesti maintain. Ini pun satu penghijrahan, demi kebahagian rumah tangga..

Selalunya yang aku tengok jalan penyeselesain dari satu pergaduhan rumahtangga, yang lelaki cari lain, yang perempuan tak habis-habis, meratap, kenapalah laki aku ada perempuan lain. Mulai sekarang laki bini , harus berbincang terutama pasal sex. Yang perempuan jangan sebuk nak beli mas sampai kepangkal lengan. Badan tu jaga dulu. Kasi minyak wangi banyak sikit.kalau rajin pegi spa, sental badan.


Tapi kalau semua korang dah buat, laki ko cari lain jugak. Tak dapatlah eden nak nolongnya. Berusaha sebelum menyerah kalah.

Akhir kata.SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH 1431.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina