Monday, February 15, 2010

Tak celebrate sangat


rupa jothi alah-alah nak nangis kayuh anak aku yang berat.


Tahun ni family suami aku tak berapa celebrate Chenese New Year, sebab suami aku baru kematian sepupu.Dia meninggal dunia sebab dibunuh kawan. kalau nak tahu rujuk Harian metro selasa 9 Feb 2010 setempat ms 18.jadik masa kita dihabiskan ngan main bunga api.firdaus ngan jothi main bunga api kat depan rumah mak mertua aku.Mak mertua aku masak sikit-sikit je.

layanlah gambar dorang tengah main mercun kat bawah ni.aku nak cau dulu nak layan blog syadah, purple ngan neena yang dah lama aku tak jenguk.



















HAPPY CHINESE NEW YEAR KEPADA SEMUA .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina