Tuesday, May 25, 2010

Delivery sevices...hampehhhh



Hari tu balik kerja, penat sangat.Aku singgahlah ngan Firdaus , kat kedai burger kat ngan rumah aku.Firdaus happy je, tunggu kat situ.kerusi terbaek punya.sampai situ pukul 6.30 petang.malas nak masak, jawapannya burgerlah.tapi aku tak suka burger, aku prefer benjo.Tak tahulah kurenggg sikit ngan burger ni.



Aku cam nak debik je budak ni(kawan anak aku yang lelaki tu) , baru pulak aku sampai, dia baru nak tolak tong gas.



Baru pulak nak menyalakan api dapur.Dahlah lighter punya besar, tak pernah aku tengok sebesar tu,sebelum ni .Aku rasa setahun tak payah beli lighter kot.kwang kwang



Dia panggil abang dia pulak buat.Lepas tu , dia tengok aku cam boring je tunggu.Dia pun cakap ngan aku "cik , acik balik dulu, sekejap lagi saya hantar" lega aku dengar.aku pun balik.




Tunggu punya tunggu, korang tahu pukul berapa dia hantar?pukul 8.15 malam.Aku tak salahkan dia, cuma aku cakap, ko punya delivery hampehhhhhhh.dia tersengih je.



Cian Firdaus , benggang dan lapar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina