Friday, June 25, 2010

Kedai makan kolam pancing



Semalam aku makan kat kedai , belakangnya ada kolam pancing.tempat ni beberapa meter je dari rumah aku.korang tengoklah muka sengal sifirdaus menunggu makanan sampai.murah harga dia.kalau murah boleh datang kerapkan. semuanya RM34 je.

makanannya :



sambal belacan ngan timun, ini selalu bagi freekan.



Telur dadar 3 biji



baby kailan goreng



Sila betulkan kepala masa melihat gambar.Aku pun tak tahu motif apa, aku tangkap cam ni.tomyam ni ada udang besar ngan ayam.sayur macam-macam ada.

Sorry gambar ikan cencaru 2 ekor besar ngan ikan kembung sederhana bakar ngan air asam dah hilang.



Simontel dah tak sabar.



Apalagi lepas makan lepak kat kolam pancing pulak.Besar ngan luas kolam pancing tu.Lain kali nak stand by bawa batang joranlah, boleh gak melepaskan gian memancing.




merenung masa depan...kwang kwang.




Anak ngan bapa merenung masa depan ngan masa silam....khui khui



Simontel tengah menghayun kaki mengikut rentak lagu lady gaga.lady gagakan best fren dia.




Tengah menginta seekor lagi anak kucing dah melompat ketepi tebing kat bawah.terperanjat aku, ingat dah jatu dalam kolam, rupanya tepi tu ada tebing dalam 1 kaki lebar.




Sianak bermain-main ngan siibu.Sianak sedang bermain ngan ekor siibu.




Tengok tu mesraaaaakan anak ngan ibu.Binatang lagi pandai sayangkan anak dari manusiakan.



Sayang sikit...muahhh muahhhh



Alohh alohh comelnya.



APA AKTIVITI SIHAT YANG KORANG SUKA BUAT SELAIN DARI MAKAN ? TEMPAT MAKAN PILIHAN KORANG SEAFOOD ,WESTERN, FAST FOOD ATAU KEDAI MAMAK?

Aku suka tanam pokoK, memancing.paling utama mestilah masak.restauran pilihan seafoodlah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina