Thursday, July 22, 2010

Lesung batu



Kedai kolam pancing tu, baru aku tahu nama kedainya, D juan.canggihkan, tapi tak pe makan malam tadi sodap.




nampak tak kolam pancing kat tepi tu, jangan pandang jari simontel tu, di memang nakal, aku tangkap gambar je mulalah dia nak tutup.




Tengoklah tu , lagi nak buat hal.




Fresh orange untuk sapa lagi, akulah




Tersalah order, aku nak order tomyam tersebut sup tomyam pulak.Baru aku tahu selama ni tomyam ngan sup tomyam berbeza.




Kailan goreng mantap.






sambal belacan mantoppp gak




telur dadar ni aku suruh goreng ngan kacang panjang.kacang panjang jumpa sebatu sebatu.




air asam cicah ngan ikan bakar(telengkan kepala bila nak tengok gambar ni).






ikan kembung 2 ekor ngan 1 ikan cencaru bakar.mantoppp






korang rasa nak bagi hukuman apa kat CT Fad ni .Semalam ceritanya aku bawak durian mentah, style aku durian mentah tu makan ngan nasi .Ada pulak cili api tumbuk.ari ni aku bawak lagi durian , sifad janji nak tumbuk cili ngan garam kat rumah, sampai opis aku nampak cili api terkontang kanting yang dia bawak.tulah aku nak sepak 80 kali dia ni, tapi tak jadi plak , sebab dia dah bawak lesung batu nak tumbuk cili .


V
V
V
V
V


korang tengok lesung batu apa dia bawak.ada yang mamposs pulak lepas ni , sebab lesung batu ni tumbuk chemical je.nantikan episod akan datang..........apa kata orang yang dah makan durian ngan cili tu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina