Thursday, October 21, 2010

Akak baru buka bengkel motor



Syukurlah , semenjak rezeki bertambah ni, akak ada membuka sebuah bengkel motor di sungai sidu.Sesiapa yang mempunyai masaalah dengan motor mereka, silalah datang ke bengkel akak di atas. Bengkel ni baru saja dirasmikan oleh Datuk Mustapa Adun Sg.Sidu . Akak menawarkan rawatan paling murah sekali.Disamping tu akak ada bagi kad point. Sesiapa yang kerap datang , akak bagi point.Point tu pulak boleh ditukar dengan beberapa hadiah, termasuk sebuah motor ngan set pinggan mangkuk arcopal.

Rebutlah peluang, datang cepat.Akak ada 3 pekerja yang paling mahir dalam bab mengecat, pengimpalan dan penglupusan sekali.Jangan khuatir, masa gambar tu diambil, ketika pekerja semua dah balik.itu yang nampak macam lenggang. Selalunya kalau masa peak hour 8pagi hingga 5 petang, tak menang tangan.


Alamat bengkel

ss/8 berhampiran dengan kedai todi Maniam A/L Palam(Kat depan tulis besar nama dia)
No. 15.estet sg sidu
Banting

Datang cepat, peluang keemasan jangan dilepas. Sementara menunggu motor korang dibaiki, ada akak kasi oren kampung percuma. Siapa yang ada basikal buruk jugak boleh trade in.



Senyum tapir : da ba da ba du lepas ni nak buka bengkel kereta pulak.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina