Friday, November 12, 2010

Pengintip




Bujal x, terima kasih kerana mengingatkan akak , bahawa tudung akak dewi tu sama ngan planet bumi. Jadi, makannya dia tak layak duduk di planet Mars. Dia kena kekal di Planet Bumi.Terima kasih sekali lagi Bujal x.explain, kenapa Bujal x?

Princess Koda atau Adia nama tu memang sesuai untuk orang-orang Planet Mars.Terima kasih kerana kau sudi temankan akak berpindah.Betul apa yang ko cakap, telinga akak dah tak boleh tahan dengar hingar bingar kat Planet Bumi ni. Tinggal tunggu telinga ni bernanah je.Adia Tak kan sebab ciput tu je , ko nak berpindah dari Planet Bumi. Akak ada banyak alasan tersendiri , di bawah ni akak senaraikan :


1) Planet Bumi dah busuk ngan sampah sarap yang merata-rata.
2) Planet Bumi dah tak boleh beza antara sungai dan parit
3)Planet Bumi dah banyak kota batu
4)Manusia kat planet Bumi , suka cakap tipu. Boss besar kata, bangsa melayu dah berpecah. Tapi aku rasa makhluk bumi berbangsa melayu tak berpecah, kecuali boss besar je.
5) Manusia jahat, buang pampers kat laut.Tahi baby dia busuk.
6) Planet Bumi, Manusianya , banyak yang malas bekerja, suka nak merompak dan meragut .

Penat , ada banyak lagi kalau nak disenaraikan.





Gambar dalam entry semalam

Bujal x memang jelas, tudung Saintis memang sama ngan warna Planet Bumi, makanya saintis kena kekal di Planet Bumi. Oleh kerana Bujal x penyiasat yang cemerlang sebuah rumah akan didirikan untuk Bujal x di Planet Mars.

Penyisatan telah dijalankan, rupanya saintis tu pengintip tegar Planet Bumi. Kurang ajar ko, sanggup bersengkongkol ngan Profesor Badang Dong untuk mengintip rahsia Planet Mars.Nasib baik Bujal x , nampak code rahsia tudung ko ngan Planet Bumi sama.ciss bedebah betul.



Senyum Tapir : Korang tahu tak rahsia ni ? satu jari telunjuk, menunjuk kat orang lain, 3 jari lain tu, menunjuk kat diri sendiri.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina