Friday, December 24, 2010

Forum perdana







Klik nak lebih jelas.


Perbualan dia atas antara dorang tu berkisar tentang aku. Ceritanya panjang, kisah dahulu kala, aku di public canning gara-gara memancitkan tayar kereta seorang ustaz di sekolah. Aku kan taiko, bukan samseng jalanan tau. Macam mana, aku tak tahu langsung pasal perbualan dorang ni. Sorry ye aku bukan cam budak sekarang , banyak kena public canning pasal lelaki, gua hal lain punya. secret.

Tengoklah tu, dorang ingat aku tak tahu ke?.Nasib baik aku terbuka facebook tadi. Dapat gak aku buat satu entry. Kisah lama di hostel. Geram sangat dengan sorang ustaz ni, darah mudalah katakan.

Lagi satu masa kat hostel, aku anti sikit gadis gedik-gedik ni. Aku ni kaki brutal, pantang tengok gadis-gadis, kalau nampak laki-laki nak tersipu-sipu malu. Terlebih lagi kalau kat dewan makan, makan tak boleh pulak menghadap lelaki. Kalau aku makan je, kunyah-kunyah terus telan. muntah tengok gadis cam tu.


Senyum tapir : siap ko Musalmah, aku nak call dia, kutuk aku ye. Ko pun kena sekali, tak ingat ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina