Wednesday, December 29, 2010

Tanya sama lembu

Perbualan berkisar,, tentang celcom


















Hari tu pasal celcom ni Transformers pun ada cakap jugak dalam blog dia. Aku juga, nak cakap benda yang sama, sebab kegeraman pada Celcom, dah kat zon merah, kalau kat hospital, tahap kritikal. Hari ni je tengah membusy buat kerja opis, dapat 4 sms cinta dari Celcom. Boring tahap gabanlah, kalau tengah busy, lepas tu nak berlari-lari gajah, bukak sms..


Bila dah bosan tengok sms yang banyak kat inbox tu, layan lagu lagi baik. jom layan sekali........
lagu ni khas, ku tujukan untuk Celcom. Selamat Harijadi. Semoga panjang umur.




Senyum tapir : Celcom, sila insaf dengan kadar segera. Inbox dah penuh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina