Monday, January 24, 2011

brekpes

Pagi semalam, terlebih rajin buat sarapan pagi goreng cucur ikan bilis. Dah lama rasanya tak buat cucur ikan bilis.



nak resepi cilok kat sini, kalau rajin nak makan cucur ikan bilis le.




sos cili aku yang mantopp.




cucur ikan bilis , kalu makan sambil menghirup air kopi memang best je. Lepast tu, kalau nak best lagi makan kat dalam kebun sayur kawan rock kapak aku ni.





Model forever, memang setia tak pernah cakap tak sedap.


Senyum tapir : anak memang bestlah , bila makan apa yang kita masak, semua dia cakap sedap.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina