Thursday, January 27, 2011

Kawan tolong kawan









Buat JLo ngan Pamela yang tak boleh tonton siri ni di hotel lu bekerja, sila tonton dirumah.

Lagi satu aku nak inform benda yang penting, sesiapa yang blognya selalu aku terjah, janganlah buat entry yg mengandungi unsur %^$@*& (tak boleh cakap, nanti blog aku kena blocked pulak). Computer kat Office ni, banned word yg berunsur &^%$# , jadi bila blog korang ada tulis cam tu, nanti kat office aku tak boleh bukak. please, please jangan nakal.




Senyum tapir : Luca DK, gua dah buat apa yang lu suruh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina