Saturday, January 22, 2011

Penyapu

Selamat bersiaran, Sabtu hari aku cuti bekerja. Habis tu masa ni lah, nak lepak lebih sikit. Hari ni, tak de benda nak cerita sangat. Cuma nak tunjuk penyapu yang aku gunakan, kat rumah untuk menyapu sampah dan membuang habuk.


Jeng jeng jeng







Aku guna vacuum cleaner. Senang guna ni, sampah tak berterbangan ke tempat lain. Habuk pun boleh di bersehkan sekali.



Vacuum cleaner ni ada wet and dry.





Kalau dah ada wet and dry,boleh digunakan sekali , untuk mengeringkan rambut yang basah.

Kalau korang confident bolehlah ikut cara aku ni. Okey, selamat berhujung minggu.


Senyum tapir Penyapu sekarang cam hampehh, senang tercabut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina