Saturday, February 12, 2011

Ronaldo no 9

Aku benci, tadi aku dah taip banyak cerita kat sini, aku luahkan semuanya kat sini, keterujaan aku pasal laut. dammm celcom, dia putuskan line, sedangkan aku baru je bayar boadband ni. Aku call maki dia, tak pedulik, aku cakap aku dah taip panjang lebar, lepas tu tak boleh connect. Celcom cakap aku dah habiskan 5GB. Aku kata kalau aku dah habiskan GB, kenapa tak boleh tinggalkan satu GB, aku boleh bayarlah lagi. Di kata nak tambah GB lagi berapa. Aku cakap bagi GB yang paling laju sekarang gak aku bayar. Damm aku penguna celcom dari tahun 2004, cam tu tak delah beza aku nak penguna celcom yang lain.korang tengok je lah gambar ni tanpa aku tulis apa-apa. Aku dah kecewa sangat ngan celcom ni.

Gambar ni aku ambil tadi.





























































Bila aku tengah benggang ngan celcom, jiran sebelah aku pulak naik buaian yang tak taruh gris.korang tahu bunyi dia, macam babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Sekarang aku tengah pasang dvd hantu kak limah ngan kuatnayyyyyyyyyyayyyaaaaaa nak puaskan hati.

Senyum tapir : Bila aku dah taip ikut naluri aku , bila dah hilang sekelip mata, aku dah tak dapat kembalikan ingatan aku. Sekarang ni aku tengah mengucap banyak-banyak, sebab baru maki hamun orang. Aku bukan manusia yang penyabar sebenarnya. Dalam blog ni je, tulisan aku nampak cool. Sebenarnya aku hipokrit. Aku tengah cuba untuk berubah ke arah menjadi cool.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina