Thursday, April 21, 2011

Buat pemanis hari

Salam hari khamis..................................jom maniskan hidup nengok benda benda yang manis.



Jom................




Pasangan yang sentiasa manis sampai bila-bila.ekekek. Semoga aku ngan suami jadi loving couple sampai tua. Apa macam maintain tak muka aku bila dah tua cam pompuan tu.



Baca surat khabar semalam nampak hantu kum kum, selepas aku dimomokkan ngan kum kum masa kecik, akhirnya dapat gak nengok cam mana rupanya. sila takut beramai-ramai. manis sangat.

Ramai pengkomen tanya tentang gula tu , kat bawah ni rupanya.



Bungkusan Gula batu kuning(gula tebu)



ini dia gula batu kuning(gula tebu), buat teh bunga beraroma.


Hari tu ada yang tanya cam mana nak buat teh bunga , sila baca kat sini ye. Manja-manjalah pembaca blog aku ni, nak suruh letak link gak. cubit kang tahulah.


Lepas maniskan diri, pegi wat kerja ye. Jangan nakal-nakal ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina