Wednesday, April 13, 2011

Video kak ros

Amboiiiiii cepat je , kalau pasal video kak ros. Nanti , aku nak kira sapa yang suka 1,2 , 3 , 4 enjit enjit semut sapa sakit naik atas, kalau suka video ni tekan butang i like hantarkan ke 232322.Kak ros lain jangan perasan ye, ini kak ros yang rambut ala malas nak cakap lah anak datuk rahim mesti tahu.ekekek.

Tak boleh taip panjang lebar lepas ni , ada kerja penting nak buat antara hidup dan mati. Layan je gambar kat bawah ni, semua tak sedap kecuali satay. Lepas ni kalau pergi kena order satay je.




Sapa suka saya tekan butang yes hantarkan ke facebook add saya jadi kawan.ekekek






sedapppppppppppppppppp












Tak tahu ni ayam ke kacang panjang goreng kunyit.






Jumpa lagi dilain rancangan, aku kena berlari sepantas yang boleh, sebab ada orang kejar.

Terimalah lagu enjit -enjit semut sebagai penganti diri.cau dulu

Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas

Darilah Perlis hingga ke Sabah
Banyaklah tempat oi bersukaria
Kalaulah semua tidak percaya
Marilah kita pergi sekarang

Setiap hari kita bekerja
Kekadang kita nak rehat juga
Inilah masa hendak merasa
Tempat menarik dalam negara

Kalaulah pergi masuk ke hutan
Janganlah lupa oi bawa makanan
Jangan berjalan sampai sempadan
Takut nanti sesat berbulan-bulan

Pergi melancung ajak kawan-kawan
Dalam negara tempat yang menawan
Tak payah pergi ke tempat orang
Di tempat sendiri pasti tertawan

Sampai disini cerita kita
Dilain kali kita cerita lagi
Inilah lagu untuk kawan-kawan
Kalau tak nak dengar bolehlah jalan

__________________________________________________


L ; P:  Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
 
L:      Oi putih rupanya
          Bunga kecunbung
          Anak buaya
          Mati dipantai
          Hati rasanya
          Nak lah pecah tabung
          Apakan daya apakan daya
          Hajat tak sampai
 
P:      Oi anak buaya mati dipantai
          Lalu di tanam di jalan larkin
          Jikau sudah hajat tak sampai
          Alamat kita alamat kita tak boleh kahwin
         
 
L:      Oi Kalau di tanam di jalan larkin
          Datang cucu Rashid lalu digali
          Biarpun kita tak boleh kahwin
          Menukar kasih menukar kasih tidak sekali

P:      Jikalau ada kata begitu
        Baranglah dendam di dalam hati
          Jikalau ada kata begitu
          Alangkah sedap alangkah sedap di dalam hati

L ; P:  Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut
          Siapa sakit naik atas
          Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas



Teka , antara dua lagu enjit -enjit semut mana satu yang best. ekekek



ta ti tu ta ti, kak ros cam sesuai je ngan kak limah opocotttt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina