Saturday, May 28, 2011

aktiviti hari ni-busy


Salam hari sabtu..... baru nampak komputer sebab dua hari ni kebizian, jenguk blog kawan pun idak lagi.



Bizi buatkan ratu kebaya punya cheese tart tuk kenduri rumah kakak dia. Di sini aku ingin beri dia pantun dua kerat

Ratu kebaya terima kasih daun keladi
Lain kali buat cheese tart sendiri.

Pantun ni kenalah untuk dia sebab bukan dia tak pandai buat cheese tart, tapi saja gatal nak order.kuang kuang


Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.



Oleh kerana aku kebizian , Firdaus makan sausage je lah.


Nak mengedik sebelum sessi membakar.


Lepas membakar pun gedik nak bergambar lagi




Puff sardin ngan sausage, saja nak layan tepek kat sini.


Okeylah nak lepak dulu penatlah, tapi sebelum tu aku update rumah lagi satu....

Jumpa esok ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina