Thursday, May 5, 2011

Fire FM(0.99) dah lama tak bersiaran

Salam hari Khamis............................ roger roger stesyen radio kembali ke udara.




Bersama DJ Kak Cheng
Stesyen radio : Fire FM (0.99)
Rancangan : luahan gementar
Pukul : 7.00 pagi




Pemanggil pertama



Seri tengah makan jeruk


Kak Cheng : Boleh akak tahu, siapa di talian?
Pemanggil : kak Cheng (sambil berdekah-dekah ketawa dihujung talian) Seri ni, dari KL
Kak Cheng : Jangan ketawa aku yang bernama Seri, Ada luahan gementar nak muntahkan pagi ni?
Pemanggil : akak ni wat joke plak, seri gementar bila time nak sambut baby. nebes sangat.
Kak Cheng : seri kerja apa?
Pemanggil : staff nurse
Kak Cheng : Patutlah gementar sesangat .
Pemanggil : kalau boleh seri nak mengandung je , bersalin tak nak.
Kak Cheng : mana boleh cam tu dik, main guli, mengandung tak gementar ke? tiba -tiba part bersalin gementar.
Pemanggil : kak cheng kalau tak kuang ajak tak boleh ke?
kak Cheng : habis tu ko yang kuang ajak first, nak mengandung je, bersalin tak nak.sambil asah pisau.


Pemanggil Kedua


Kak Cheng : Akak nak tahu, siapa di talian?
Pemanggil : Farah zana, dari KL
Kak Cheng : Farah, teruskan ngan luahan gementar awak tu.
Pemanggil : Farah gementar ni , esok PM nak datang konti sambil jadi DJ
kak Cheng : Awak DJ radio ke?
Pemanggil .ye , gementar sangatttt,sampai ketak kepala lutut nak ni.
kak Cheng : Apa kejadahnya ko nak gementar jumpa PM, lainlah kalau nak jumpa Pak kiai atau alim ulama.
Pemanggil : Akak ni kalau tak buat orang hangat hati boleh tak................sambil hempas tepon
Kak Cheng : Budak hingus ni, nak hangin plak.


Kak Cheng : Menyeka air hidung, yang menitis ngan hujung jari.


Pemanggil ketiga



Kak Cheng : Akak nak tahu, siapa di talian?
Pemanggil : Mail X pac , dari lukut
Kak Cheng : Mail, teruskan ngan luahan gementar awak tu.
Pemanggil : Gementar ni , esok PM nak main Dam haji ngan Mail
kak Cheng : Awak DJ radio ke?
Pemanggil : tak DJ supermarket ngan pasar basah je, gementar sangatttt,sampai ketak kepala lutut ni.
kak Cheng : Akak lagi ketak ni, nak jumpa Jon Bon jovi live.boleh gitu.
Pemanggil : akak cheng jangan main main boleh tak.(sambil hentak telepon)
Kak Cheng : eeeelak eeelak mail x pac perasan mail xpdc ni cam bagus-bagus je.


Kak Cheng : ambil kapas, sumbat telinga



Maaf ye pendengar semua ada kesilapan teknikal plak radio ni, rancangan masakan akan keudara tengahari ye bersama chef wanted. ta ti tu ta ti tu.

Mana pendengar yang tak dapat siaran 0.99 tu jangan putus asa, cuba sampai jari tu lenguh. Banyak jugak dapat komplin dari orang ramai yang tak dapat siaran tu , tapi kak Cheng tak ambil pusing, sebab kak cheng punya kepala pun dah pusing.

lagi satu...mana sms yang tak dapat dibalas. jangan susah hati sangat, nanti kak cheng balas, semalam komputer seber don.

KAK CHENG NAK MEMERUT DULU SAKIT PERUT SANGAT, MANA YANG NAK BERI LUAHAN GEMENTAR SILA SMS KAT KOMEN YE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina