Saturday, May 14, 2011

Merajuk

Salam hari sabtu, selamat mengupdate blog ye kawan-kawan...







Dari Malam Jumaat tekan-tekan sign in nak update blog ngan pegi baca blog kawan-kawan dan nak komen asyik keluar benda alah yang kat atas. ni.

Lepas tu bila blogspot dah okey , aku nengok entry hari khamis, komen semua hilang, aku merajuk malas nak update blog.


Tunggu ye bila mood mari.


Naz, akak bukan tak nak update , tapi tak boleh, blogspot ada masalah.



Okey kawan-kawan selamat berblogging ye, dua hari blogspot ada masalah, mesti korang rasa ada kekurangan dalam hidupkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina