Monday, June 6, 2011

Cerita pasal Katherine & Sophie


Salam hari selasa .......................tapi update senin boleh.


Lepas tengok rancangan DC cupcake kat rumah yuyi hari tu, tiba aku teruja ngan Georgetown cupcake .

Teruja rasa nak ngap semua cupcake tu. Teruja ngan kegigihan pasangan tu menyiapkan projek demi projek.









Rasa nak ngap.



Tangan budak montel


gigih bubuh aksesori.


Ini bukan georgetown cupcake, ini Firdaus cup cake.


Aku biar je dia nak buat apa ikut kreativiti dia, cam belajar gak.


cupcake ilham Firdaus. Berapa banyaklah dia tabur aksesori kat situ?Kalau dah namanya budak, memang suka berwarna warni ni.Dorang teruja.


Aku ngan Firdaus hentam ikut suka.Aku tak pedulik, janji happy.




tukang buat sendiri makan.


Jumpa lagi.....................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina