Monday, March 26, 2012

Memon suka Ultraman ngan Power Rangers

Cite memon pendek je hari ni, sebab ada orang tu dah take over cite yang panjang lebar. Bila dah baca cite yang panjang lebar, otak memon tetiba je beku, hilang idea nak buat cite panjang. *letak tangan kat dada mata pandang ke atas*

Kalau undang-undang tu diujudkan hanya memberi keuntungan pada sebelah pihak sahaja , dah tentu tentu memon membantah. Bak kata suami memon, undang-undang tu diujudkan untuk dilanggar.#dahsahgansterkampungdusun#  Zaman memon kecik sampailah ke zaman persekolahan dan sampailah ke hari ni , memon kuat memberontak, memberontak memon bersebab. Memon dah fikir masak-masak , mulai dari hari ni memon akan bawak bekal ke tempat keja.

Dalam hidup memon tiga perkara je yang lepas memon  buat , memon rasa memon  hipokrit gila gila.

1)wish good morning ngan bos di tempat keja-memang jaranglah nak wish-kalau wish cikgu memon tak kisah sebab cikgu bagi memon ilmu
2)terpaksa menyambut salam tangan lelaki Islam yang bukan muhrim, hati memon mulalah meyumpah seranah-kalau yang bukan Islam memon maafkan sebab dorang tak tau. memon tak delah alim sangat, cuma memon rasa kekok tak biasa.
3)terpaksa membalas  good morning dari orang Islam.

Pendekkan cite memon hari ni : )

memon punya

Kak limah punya

Pemberontak kedua seorang pemakan cili api tegar.






Cili api kampung & cabai burung ; Memang patutlah memon gelarkan perempuan ni bizibody, Pagi lagi dah sibuk nak ambik tahu kat mana orang parking kereta . Kecik-kecik lagi dah bizibody tak sesuwai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina