Thursday, April 12, 2012

Cara-cara yang terbaek untuk mulakan blogwalking-sila patuh arahan

Salam kengkawan...

Jangan malas-malas pagi ni, ayuh bangun, memon nak bagi tips terbaek untuk berblogwalking, bukan senang nak dapat tips dari memon, memang bertuah sangatlah sapa yang dapat tu *bajet tok bomohkan*

Okey kengkawan semua dah get ready, sila pakai tali pinggang keselamatan kengkawan

1)buka komputer atau lappy atau yang bersamaan dengannya

2)buh 3 atau 4 keping roti benggali

3)cedokkan 4 atau 5 sudu sambal sotong balance semalam




4)Ambik sekeping roti bengali cicahkan kat sambal sotong tadi, kemudian ngap masuk mulut .yummy , bila perut kengkawan dah rasa agak kenyang , barulah kengkawan mulakan berblogwalking, confirmlah ngan perut kenyang saje blogwalking kengkawan menjadi-jadi mantop. Cuba ye, jangan tak cuba tips memon ni , terbeak, bak kata yuyi boboboy terbaek : )

Baru mukadimah ni, belum masuk point utama, next time bila free memon sambung ye *ayat nak kena sepak*


Kengkawan silalah beli roti benggali terbaekkan gebu mantop rasanya yummy yummy, murah pun murah. Apa????? gelilah dorang uli tak pakai tangan , tak tutup rambut, alahhhhhhhhh masa beli tutup mata jelah : )


Mulut memon ni dari semalam nak bagitau sesuatu kat kengkawan, kalau tak bagitau tak boleh, cam ngenyam-ngenyam je mulut ni. Okey memon bagitau ye, memon sebenarnya terlampau gelihati sampai ketiak bila terbaca statement Aaron Aziz happy yang sangat bila Datuk Hishamuddin ucap tahniah atas kemenangan dia sebagai bintang paling popular 2011 kat twitter.Doniya doniya


Pesanan Memon wat Zed Zaidi : simpan jelah ketidakpuasan hati kamu tu, susah nak bagi penerangan kat orang kita ni, sampai esok pun tak sudah. Tengok saje cite memon kat sini, ramai yang tak paham, tak pun tak baca terus komen. Memon malas nak ambik port, janji memon fofular *bajet bajet*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina