Tuesday, July 31, 2012

I love shopping kat Daiso-setiap barang RM5

 Salam Ramadhan..................


First time menjejak kaki  ke Daiso kat MBO aku terus rambang mata ngan barang -barang yang comel , cute yang dijual ngan harga RM5 setiap barang. Pada aku harga barang kat sini   berpatutan sesuai sangat untuk golangan marhaen cam keluarga kami.

haish tak  tahu nak beli yang mana satu rasa cam nak beli semua barang yang ada kat sini.Yuyi pun pelik aku belek sana belek sini tapi satu pun aku tak beli. Macam manalah aku nak beli kalau semua barang yang ada kat sini aku suka ye dak.lenkali sebelum datang ke  sini aku kena  listkan barang yang aku nak beli.



Setiap barang dijual ngan harga RM5

 Abaikan budak rongak tu

Yuyi sempat shopping barang-barang yang dapat memperindahkan taman bunga dia yang sekangkang kera tu.la la la la 


Okey marilah kita beramai -ramai ke Daiso, jangan lepaskan  peluang  setiap barang dijual ngan  harga RM5 semuanya pada harga yang anda mampu miliki. Kalau anda hendak mengelakkan kerugian sila beli barang  yang bersize gedabak je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina