Tuesday, August 14, 2012

Kalau nak hisap syabu pun tunggulah lepas waktu berbuka puasa-banggang

 klik untuk tumbesaran yang sihat


keyword blog cik ina do do cheng-saper search  dua barang yang aku tandakan bulatan hitam tu sila angkat tangan sebelum kena sula-sula hidup opssss

Melayan ice baby & syabu ni seronok tapi kalau salah layan sengsara dibuatnya. Masalahnya sekarang ni kau ada duit ke nak beli syabu,kau tahu ke berapa harga syabu 0.5 gram kalau setakat nak  beli syabu kau cari duit   ngan cara  meragut , mencuri , mengadai , merompak,mengugut dan apa saje perbuatan buruk yang bermula ngan me. men atau mem  kau pegi main jauh-jauh. Bangangkan  kau ni di bulan Ramadhan yang mulia ni kau  pegi cari alatan untuk hisap ice  ngan botol syabu kau nak buat apa?.Kalau kau pandai sangat hisap ice baby & syabu apa kejadahnya alatan ngan botol ice & syabu kau tak tahu nak buat, saja nak wat gempakkan.


Jauhi hidup anda dari dadah sebelum dadah mendekati anda-*ayat cam bangkai*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina