Friday, September 28, 2012

butter kek air tangan pelajar top student UPM

Untuk pengetahuan anak-anak makcik kat luar sana ; kebanyakan Technical Service  di Syarikat Buah Letup-Letup Sdn Bhd  tempat aku  bekerja ni adalah pemegang  degree in Food Technology /Food Science/Chemistry dan dorang tu semua top  student dari  Universiti Putra Malaysia .

Sebagai makcik sapu sampah  yang dah  lama bekerja di syarikat ni, makcik tidak pernah rasa terpinggir dengan kehadiran top student ni semua malah makcik tumpang  bangga ngan kejayaan dorang  . Makcik tidak pernah rasa dianak tirikan???? makcik sentiasa diberi layanan yang baik buktinya  top student bagi makcik kek butter yang baru keluar dari oven.Tak delah banyak sangat kek tu tapi boleh makcik kongsi ngan  sorang kawan.
Ratu kebaya makcik tumpang kerusi meja kau ye buat  luruskan pinggang yang lenguh ni.
 petang tadi  sebelum balik makcik dapat butter kek dari top student , sedap makcik 
suka: )
Dasar makcik kebulur kek tak sempat sampai rumah kena  bedal sampai habis *dasar*


"makcik" gantinama diri  paling sesuai untuk aku sebabnya  top student tu semua sebaya yuyi 

makcik cau dulu makcik ngantuklah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina