Wednesday, September 5, 2012

Restoran seafood milik aku sendiri?Berangan itu percuma tak dikenakan bayaran pun

 Salam Aidilfitri ...............


Masih lagi dalam mood raya ; selepas check out dari Swiss Garden Kuantan pada  hari rabu 22/8/2012, (wa berfikir cara ibu profesional itu sebab wa tulis tarikh) suami  wa diam dan terus memandu kereta tanpa henti ngan cara ganster selama 2 1/2 jam, maka wa dan anak-anak wa semua terpaksa menahan dari  membuang air kecil mahupun air besar di mana -mana toilet awam di sepanjang  highway dan tidak dapat mengisi perut  yang  kelaparan dimana -mana R&R sepanjang  highway  atau membeli cempedak goreng atau jambu cicah asam boi dimana-mana gerai makcik dan pakcik yang tersesat disepanjang highway. Perangai suami wa yang suka memandu cara ganster  memang wa masak sangat hingga menjadi  ranum kalau dicicah kicap cili tambah gula memang sedap..

Sebaik saje kereta yang suami wa pandu memasuki Highway Shapadu wa terus petik yang wa ngan anak-anak nak makan  kat restoran seafood. Memandangkan  highway ni  dah dekat sangat  ngan rumah wa maka wa kena cakap cepat yang wa nak makan kat situ sebelum suami wa  memecut ngan lebih  ganster  ke jalan menuju rumah wa . Beruntunglah wa punya badan hari tu semua  perbelanjaan makan dan minum di restoran ditanggung oleh suami  wa .
Anak wa yuyi 24/7 pakai baju ni , spesis pakai  sampai lunyai  mana -mana baju yang dia berkenan.
muka spesis apa ni?
wajib suami oder baby kailan yang tak serupa baby goreng ikan masin
sotong goreng tepung cicah sos
 order  baby lala tapi yang dapat lala yang sedikit berumur , tak pe janji sedap
 
Gambar cilok entry lama ,tak pelah sebab ikannya lebih kurang sama kira halal lah.
ketam  goreng ngan  telur masin wa lupa nak ambik gambar yang dapat wa ambik gambar tukul besi wat pecah ketam, kira okeylah kan. Masa tengah makan wa baru  perasan yang suami wa booking semua meja di  restoran ni semata -mata sayangkan wa sepenuh jiwa dan raga.Kalau wa berfikir cara isteri -isteri romantis jam tu gak wa peluk cium  suami wa ketat-ketat  tapi nasib baiklah wa berfikir cara isteri-isteri ganster. kalau lu semua mau makan direstoran seperti suami lu manyak sayang dan  booking ni restoran untuk lu seorang  sila datang makan diwaktu restoran ini berehat dalam pukul  2.30 petang hingga 3.30 petang .la la la la


Dah lah tak de apa lagi yang wa nak blog kan, sekejap lagi wa nak pegi klinik wa risaulah sekarang ni hampir setiap malam wa demam wa takutlah wa punya kawan muka buruk gaji rendah tu pernah cakap ngan  wa yang dia takut wa mati terkangkang dalam toilet .choiii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina