Thursday, October 4, 2012

Projek mengmuffin mengcake pisang terbengkalai


Abaikan BM  aku yang hampeh tu frust aku segala projek pisang aku terbengkalai. Selepas berbual ngan wati kawan opis aku perihal dia yang teringin nak buat puding jagung aku plak tumpang menyibuk dan beria-ia malam tadi  nak buat muffin pisang ngan kek pisang tapi nak buat macam mana last last  pisang emas ngan acuan muffin duk tergolek-golek di tepian.

 Doakan  malam ni projek aku nak mengmuffin pisang toping cream cheese   terlaksana ye. Janganlah penyakit malas hinggap kat aku malam ni
 
 Pisang  emas aku beli kat  pasar malam, kononnya malam tadi  nak buat muffin .
Petang semalam balik keja aku singgah billion, kat sana aku jumpa acuan muffin dari aluminium foil aku beli  kononnya malam tadi nak  buat muffin guna bekas ni, last last  pagi tadi aku simpan dalam lemari.ha ha ha



Okey bye bye ta ti tu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina