Tuesday, August 11, 2009

Aku dah, Korang Bila ????



aku memang setia ngan satu ni dari moda lagi. Paraduan kotex pun aku dah penah masuk. Jadi ari ni aku join club kotex. tak bayar ape-ape pun. sapa nak masuk silakan. free.isi je ape yg patut. masuk link kat bawah ni.









macam-macam info ade kat atas ni just klik je, tapi kena masuk sini dulu www.kotex.com.my




untuk mak yg ade anak gadis pun sesuai masuk jadi club kotex. boleh tahu tentang tubuh anak gadis anda. Banyak mitos yang terbongkar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina