Thursday, June 25, 2009

Lepak jappppppppppp



Tadi tengahari mak pegi ngan teman-teman, gi oversea jap. Tak jauh jerman je. Bukan apa dah 2 3 hari = 5 hari tekak mak ni dah macam naik kombang plak nak makan nasi. Bertukar angin plak nak makan western food. Teman mak siecah yg tengah sarat megandung tu sabtu tak de dah.Dia nak pegi admit kat GH Kelang. Habis tu nak jugak buat bachelor party ari ni.




Sebelum party mula, susunlah bunga- bunga dulu. ini tema bachelor party dalam taman.



jgn plak ingat mak order yg mahal ni. Ini saje nak kasi penuh entry mak kali ni.



dinding pun mak ambil gambo tau. saje je nak kelainan. senilah gamaknye.



ni dik noor nak hias-hias meja. habis tu sebelum makan mestilah cantik-cantik. nak celebrate bachelor partylah katakan.



jeng...jeng.. semua org order chicken chop. memang sedap.daging je berisi lembut, serbuk bread crumbnye sedap.one more thing paling penting ianye paling murahhhhhhh.



tamoto bakarnye berkilat. sedapnye tartar sauce. yg kurus bertambahlah gemuk.yg gemuk mcm aku bertambahlah gem.......




Cili saucenye yg sedap. Tapi bukannye mak yg kasi habis, mak datang memang dah tinggal separuh.




fresh orange, watermelon, carrot juice delicious and i like it.....tapi tolong less sugar please.......
diabetes



ohhhh yes ni pun suka. tapi roti keras, baling dinding boleh sikit retaklah dinding. tapi tak pe, nasib baik anchor ade hilang rasa keras.




selamat tinggal ecah.esok ecah last.hari ni makan puas-puas. 60 hari pantang oh.....



makanlah dik noor jgn teringat org jauh. kau jgn risau kalau lambat balik, kuching parsi tak de. kalau nak shopping dulu pun boleh.



makan ecah jgn tak makan. mak dah dekat nak habis separuh. memang sengkak perut dibuatnye.



amboiiinye banyaknnye tartar sauce. habis ayam kena mandi.




ecah bagus dalam lalok pun tamato habis. memang betul -betul mempraktikkan sebiji tomato sama ngan setitik peluh penanam tomato.





habiskan tomato tu sekali.sayang oiii duit tu. sebiji tomato ibarat setitik peluh penanam tomato .



erkkkkkkk.Alhamdullilah. apalagi cau cincau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina