Monday, March 7, 2011

Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel

Cerita ni sama cam cerita tv Rombongan Cik Kiah ke Sukan komanwel, versi lain berbeza sikit.Tak payah cerita panjang lebar, nanti buat pening kepala korang nak fikir.




Posing dulu di depan restoran, Firdaus, Yu yi dan abang Firdaus.



Yu yi ngan mak .



Gambar anak beranak kat depan restoran. Muka suami yang agak kehitaman sebab baru balik dari memancing.

Jom layan gambar.......



Lala goreng cili kering.



Baby kailan goreng bawang putih



Ikan Merah stim style nyonya.



Ketam stok anak perempuan order.Gempak order banyak , makan ciput.



Sorrylah, gambar ni kalau nak tengok kena telengkan kepala. First time aku nampak roti ni kat situ, rupanya yu yi dah biasa order, bila dia makan kat mana -mana seafood. Dia suka cicah roti tu ngan ketam masak sos.



Yu yi ngan air kelapa terbaik. Isinya lemak manis.



Firdaus stok budak berlagak, bila aku nak ambik gambar dia.



Firdaus tinjau-tinjau ikan dalam akuarium.



Yu yi merenung masa depan . Aku tengah tunggu bila Ramli Sarip nak ambil yu yi jadi model, sebab dia selalu komen yu yi fotogenik.



Posing anak beranak sebelum balik.

Senyum tapir : Cerita Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel drama yang best sangat pernah aku tonton.Best lagi makan besar di atas di tanggung sepenuhnya oleh yu yi.yabeda bedu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina