Monday, March 21, 2011

jom cuci mata

Selamat berhari isnin, hari malas sedunia......Cerita lepas buat muffin hari sabtu dan lepas jumpa seseorang , kami berempat berjimba-jimba ke Gardens Mall. Apalagi aktiviti cuci mata tengok perempuan seksi meksi yang menampakan lurah , lepas kenyang cuci mata, masa untuk makan plak.


Jom, Gardens Mall...



Garden mall ada salah satu destinasi di mana tempat yang boleh mencuci mata ngan sepuas-puasnya disamping boleh feeling cam posh Becham sedang membelek-belek Coach atau LV, tapi tak mampu beli.ha ha ha ha. ketawa dekah dekah. Pesanan kecil untuk seseorang, kalau dah beli jgn lupa tunjuk noh.




TGI Friday's memang kebabom dan peberet forever.



Aksi 2 beranak tengah gedik berposing. Maaf gedik ambik nama blog ko, bukan apa cuma teruja semalam makcik nampak first time ko mengomen ikut spek. Bila bab ko mengomen tak ikut spek, kenapa tak boleh nak marah. Kawan opis baca komen ko, pakat dok ramai-ramai gelak.



Motip? Firdaus ambik gambar sekumpulan pekerja syarikat telekomunikasi M ni.



Tukang ambik order. Apasal budak kerja M , cucuk mata kang , baru tahu.




Tercengang dan kekeliruan kat situ.



Cucuk mata kang tahulah. tu tu nampak tak belakang Firdaus tu, bukan anak datuk tu, ada air terjun kat situ.



Firdaus dan aku makan bersama. Firdaus ada order yang lain Fetuccini ngan Chicken salad, gambar tu tak ambik pulak.






Nama sebenar , aku tak tahu nak sebut. Bantai je, nasi ngan dada ayam.



Yuyi peberet ngan Lamb , setakat tu je aku tahu.



Aku konpius ngan benda alah ni.sedaplah, tapi bila ingat dia punya rega, cam eeee, kenapa ye? Yuyi order untuk Firdaus.



Bakal ibu-ibu mithali.



Air terjun ke air gunung ni. Tempat makan tadi bertentangan ngan air terjun.






Gaya brutal ayah bakal PM.



Gaya seorang PM.



Wow jelingan manja bakal PM.Mesti tengah kerling anak dara lalu.




Aku tengah membayangkan sekarang dimana bakal PM ni, sedang memerhatikan rakyat jelata sedang bermain teng teng atau guli atau congkak atau membasuh baju di tepi sungai.


Senyum tapir : Jom TGI Fridays Garden mall, boleh cuci mata, intai Posh Becham.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina