Monday, September 5, 2011

Last kopek

Salam lebaran.........................


Sedangkan aku sendiri  nak termuntah tepek gambar pegi penang ni, apalagi korang yang tengokkan . Tak payah risaulah  ini blog sendiri, nak buat apa je pun boleh. Makan angin ni memang syok, bila balik rumah penat, terutama time raya ni bila ada spesis tak nak faham sangat yang kita ni baru balik bercuti, mesti  penat, nak jugak datang . Hari  sabtu ngan minggu aku masaklah lagi cam sebelum raya sebab lauk  hari raya yang simpan dalam esbok sebelum pegi penang   dah habisApa nak buatkan manusia macam-macam perangai. Next time jalan-jalan  makan angin masa raya terpaksa dihentikan, sebab aku tak nak penat dua kali ganda.Bila nak pegi keja dah tak de mood.

Layan je lah gambar tunggang langgang  ni sampai korang pening sendiri.

Penang Butterfly farm, seronok sebab aku memang teruja ngan ram-rama semenjak kecik. Suka ngan corak dan keler  rama-rama yang bermacam-macam. Dalam ni bukan setakat rama-rama macam spesis haiwan pun ada.


























































Balik dari Taman rama-rama, kita orang singgah di Jeti Teluk Bahang.Layan gambar ye.






Empangan Teluk Bahang memang cantik permandangan kat situ.






Upacara mandi manda memanag wajib bila ada kat tepi pantai. Nama tempat ni kurang pasti, aku dengar cam Teluk Bahang. hentam je lah.









































Dah habis pun, lepas ni  boleh cite kisah lain plak. Bagus gak  tepek gambar ni kan, tak payah kepala otak nak fikir banyak, main tepek je.

Jumpa lagi  bila ada kelapangan..................semoga berbahagia ngan keluarga tersayang dibulan syawal ni..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina