Monday, June 28, 2010

Happy Birthday MIL yang ke 65 tahun



Malam minggu aritu aku ngan family menyambut Harijadi MIL yang ke 65.Tahun lepas aku cerita pasal birthday dia kat sini kan.Kita orang satu family menyambut birthday MIL kat Restoran Port Village.




Laki aku ngan Firdaus jalan berdua-duan.kita orang sampai lambat, sebab naik motor.



Layan gambar ikan kat restoran tu ye.











Kerapu ke ?



Layan gambar adik ipar aku pusenthi, single tau.

Gambar makanan tak de, dah habis tak sempat ambik gambar.gambar kulit ketam adalah.kwang kwang



ketam sodap ,goreng cili api.makanan banyak, ada ikan , sayur, ayam mcm-mcm adolah.




Baju biru tu laki aku, tengah dok ralit berborak ngan mak dia.itulah birthday girl,MIL aku.kwang kwang.Adik ipar aku, Loges yang berbaju putih.



Bapak metuaku tengah perati orang menyembang.




Adik ipar aku punya bini, Tolasi.Belakang tu yang tukang sibuk tu anak dia ngan Firdaus.







Kecik-kecik dah pandai jelir lidah.



adik ipar aku Wani ngan anak dia Rishan.anak dia aktif sangat , tak boleh duduk diam.



Tengoklah tu, nak turun tengok ikan je.




Baru nak pandang....



Last sekali cam habis sekolahlah, tangkap gambar beramai-ramai.last sekali Happy birthday MIL semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.muahhh muahhh.ni laki aku punya sengal, tangkap gambar punya jauh.layan je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina