Thursday, June 25, 2009

Mak mertua birthday yg ke 64



Happy birthday mak mertuoku yg ke 64. semoga panjang umur. lagi satu kalau hari raye kasi angpau banyak-banyak kihhhhhhh...




Ini dia birthday girl. tak nampak tuokan. sorrylah gambar kelabu sikit. tulah aku bercadang nak masuk kelas fotografi nak mantopkan sikit skill tangkap gambar ni. yeooooje.



upacara suap-suap kek. aku dah sudah.



Aku taje piza je. KFC tu pelak tajaan adik ipar aku punis.



kek birthday tajaan wani, dan yg merah tu buah naga tajaan kakak alan. Biasalah, kita org takde party planner.semua pakai terabur je atas meja.tapi air tak de sponsor tau. semua kena minum air elken baik utk kesihatan jeng....jeng...



Durian runtuh jgn cakap akak low profile tau. akak muncul dibelakang budak kecik ni , sebab nak menyorokkan badan akak yg sedang berkembang baik ni. belah kiri mcm biasa firdaus dan kanan anak sathi, aku lupa plak namanye.



mate-mate jaga sikit , jgn terbeliak sangat. pukul karang....



ni birthday girl bersama cucu boy.



ni cucu mak yong cheng. anak akak alan.



Ini dia sathi, tengah mengepit anak aku dan jothika (anak loges)



aku punya laling or lokong tengah mengepit anak sathi.



Itu alah-alah black kaler tu , namenya loges adik ipar aku.


Wani tengah menyuapkkan anaknye makan nestum sambil diperhatikan jothika.


Ini kakak alan, tu anak dia kat belakang.sorang je anak die.


bestlah kau firdaus, asyik kena peluk je dari tadi.



ayam kat tangan, tapi intai kat dalam kotak dulu takut ayam habis.


Jothi tengah makan sayur.umur dia 4 tahun.


firdaus tengah menghayati ayam goreng. makan jgn tak makan.



ni punis, adik ipar aku. solo lagi tau. kerja ngan NGO sebagai penasihat undang-undang.NGO mane rahsia.



suami isteri loges dan tolasi.tolasi keja sebagai cikgu di sekolah rahsie.


yong ceng ni takut ngan flash. bila aku nak ambil gambar dia cepat-cepat tengkup muka dia ngan pinggan.


alah mak aku ni rajinnye suap cucu air.


kak alan tak baik makan depan pintu. nanti tak de org meminang.nasib baik dah kahwin.


no picture, nanti saman I saman U.


ni my lalinglah kacau . Dia tak bagi tangkap gambar.


Berdua lebih baik. sama-sama melayari internet. yyyeeeeooo je... jgn pegi tengok xxxx tau


lepas melayari internet berdua, naik basikal pun berdua.


akhir sekali main pistol pun berdua.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina