Saturday, July 25, 2009

Cold storage & T.G.I Fridays



Ari sabtu aku pegi kemas umah bapa aku yang senggal ni..dah dekat nak sebulan aku tak pegi, penat gileee nak kemas. itulah aku suruh kahwin lagi tak nak. setia sangat ngan mak ku yang dah lama takde tu.




Firdaus ni kalau pegi sini pun jadi senggal. Tak boleh dilarang langsung. Handphone yg dia pegang ayah aku punye. selamba je dia baling. Sebab tu aku mcm tak leh duduk lama kat sini.





Lepas dari umah ayah aku tu yuyi bawak aku ke  subang Parade untuk beli barang dapur.
Yuyi bawak aku makan kat TGI  Friday ni first time aku  makan kat sini. org belanja punye pasal. ikut je. ni aku order. Menunya aku nak sebut pun terbeli-belit lidah. aku suka kentang lenyet tu sedap banget.



Yuyi order beef steek.



Yuyi  ni  teringin nak  makan beef steak sangat, sebab tu nak bawak aku sampai subang parade.



Firdaus order , sorrylah aku tak ingat nama dia. tapi aku tahu dalam dia ade macroni dan cheese.



Firdaus makan 2 ketul je yg lebih aku bawak balik. Dia kenyang kut, tadi sebelum pegi sini, dah makan nasi ka umah ayah aku.




Air nenas yang aku tak tahu rasa ape. nak kate nenas, macam bukan rasa nenas.



gambar ni aku ambil kat dalam TGI.







Aku ngan firdaus makan tak habis. apalagi bawak baliklah. tak habis mestilah bawak balik.rugiiii




Lepas tu aku pegi plak cold storage. Aku dah lama betul tak pegi subang ni. seingat aku last aku pegi tahun 2003.



Firdaus tengah leka tengok udang ngan ketam. tak penah tengoklah katakan yang hidup.



Ni anak aku yang paling senggallll, dalam troli pun nak ambil gambar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina