Tuesday, February 9, 2010

Dalam dunia ni macam-macam org ada

Betullah kata orang dalam kita berblogging ni macam-macam orang kita jumpa.Sebelum aku mula-mula buat blog dulu, aku rajin pergi jalan-jalan blog org, lepas tu jadik follower org.tapi aku jadik follower aku tak haraplah dorang nak follow aku balik. aiman tak kisah. aku saja syok-syok je follow orang.dorang baca blog aku pun dah okey.

Aku macam pelik hairan bin ajaib pun ada, tapi aku tak nak cakaplah nama dia kat sini. aku jenis bukan suka nak mengaibkan orang.korang tahu macam mana aku tak hairan, ada satu blog tu aku follow dah lama , dah sah-sah terpampang gambar firdaus tengah pegang remote control.sedangkan aku pun pegi blog dia , aku nampak gambar anak aku sendiri. takkan ye aku tak kenal anak aku.

Yang menjadik masaalah, aritu dia komen entry aku, dia siap pesan, saya follow akak, nanti akak follow saya balik ye. Astaga berapa kalilah aku nak follow dia. Dia tak tahu ke aku yang follow dia dulu. daripada aku follow dia banyak kali, BAIK AKU BELI SYAMPOO FOLLOW ME, BOLEH GAK SYAMPOO RAMBUT.

Aku tak pahamlah aku suka follow orang, kalau korang tak follow pun aku tak kisahlah. Aku ingat aku nak buat satu lagulah.

FOLLOW FOLLOW FOLLOW

U FOLLOW ME, I FOLLOW U

I LOVE U. I MISS U FOLLOW ME

macam mana lagu tu best tak. fenniglah kepala aku, korang layan gambar kat bawah.





ni semalam aku beli softener cosway, mesra alam punya, bau sedap.





tu baca kat atas tu , memang mesra alam.




ni bagus. ko pakai tak terasa.segar dan selesa, walaupun sedang tidur.









flat screen, nipis.



Sang suami sila belikan untuk isteri. jangan malu-malu. ini ada yang suami, nak beli isteri tuala wanita pun malu. Bila lagi nak berkorban untuk isteri, masa nilah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina