Saturday, February 20, 2010

mera name shidee or khan


ini lagi best layan.




ipat(kucing dalam radio gaga)) lagi cantik

apasal ngan dia ni mana-mana tv stesyen ngan suratkhabar asyik cerita pasal dia je. lantak pilah dia nak kahwin ngan orang muda.alah mak perempuan ni pun satu desprate sangat, ko saje je nak glamer, 10 kali keluar tv.tak restu pun nak keluar tv.

alah wartawan ni pun satu nak glamerkan shidee. dia artis yang dah terlambat.paling menanah telinga aku dengar statemant bangga dia kata dia artis tak mainlah cari janda . shidee kenapalah ko tak cermin muka ko dulu. linkirn park pun tak cakap berlagak cam ko. kalau dia dengar pun dia fuckkan ko.

shidee kembalilah kepangkal jalan. sedarlah album ko tu laku hanya sebuah je. itu pun aku tak tahulah sapa yang minat ngan ko.lagi satu dua orang tu anak beranak nak carik glamer.meletup-letuplah album shidee lepas, dah famous balik.

tolonglah tv ngan suratkhabar, kalau boleh janganlah cerita pasal anak beranak yang tak mendatang feadah ni.layan kucing lagi baik , mcm cerita radio gaga.

WE ALL TAK NAK DENGAR CERITA SHIDE, WE ALL TAK NAK DENGAR CERITA SHIDEE

cepat nyanyi ramai-ramai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina