Friday, March 19, 2010

Baru aku tahu micheal ada dimana-mana.





Baru aku tahu micheal ada kat mana-mana.aku scary tul ngan micheal ni.Aku tak peduli, sapa je busy body memang aku bagi pangkat micheal.Tapi micheal yang aku cakap ni lain sikit.penampilan memang perempuan melayu terakhir, tapi mulut memang cukup puaka. puaka pun tak macam mulut dia.

Kawan aku yang lain-lain , kalau nampak dia dari jauh je sanggup lencong tempat lain.takut ngan kepuakaan mulut dia. kadang-kadang bukan aku nak cakaplah, nampak diam je, kalau cakap menusuk tembus ke jantung.aku yang cakap kasar ni kalau cakap takdelah sampai buat orang terhiris hati.. Tapi micheal sorang ni kalau cakap, macam kena simbah air panas kat badanlah.

Lagi satu yang aku tak boleh tahan A to Z dia jaga ko baik punya. sampai spender ko cap apa pun dia ambik port.Semua dia ambik tahulah.laki ko pun tak ambik tahu mcm tu sekali. memang hebat tul micheal ni.malas aku nak cerita panjang lebarlah.tapi aku memang tak suka busy body punya kaki. korang tak payahlah cerita pasal orang lain kat aku. aku memang tak hairan korang pakai gelang sampai ke siku ke, korang kaya raya ke. Satu je aku cemburu, kalau orang sembahyang tak pernah tinggal. bab tu aku cemburu. aku tak hipokrit, memang bab tu aku culas sikit. aku cukup respectlah kalau orang sembahyang tak tinggal , tapi kelakuan baik. aku tabik.Tapi micheal yang aku cakap tu kuat sembahyang gak cam mana tu .help me.kwang kwang kwang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina