Friday, March 5, 2010

MJ tu species apa plak



Aku tengah confius, sampai sekarang pun aku confius.Korang tahu tak ada steyen TV tu , aku lupa plak.Ada satu iklan tu seorang lelaki sembur pewangi kat dalam mulut , lepas tu dia cakap syyy syyy MJ malam jumaat. Firdaus yang 5 tahun tu pun pandai bila iklan tu dia panggil aku.mak mak syyy MJ malam jumaat.

Benda alah tu iklan apa? penyegar mulut ke atau perfume apa.sampai sekarang aku tak dapat tangkap. sebab kalau iklan ubat kuat yang lain adalah clue clue dia yang boleh kita paham. contohnya macam iklan sensaoil tu.sekarang ni menimbun-nimbun iklan ubat parakuat ni.kadang-kadang aku respect ngan wanita ni, tak payah nak parakuat-parakuat dah memang hebat. Tapi kadang-kadang lelaki ni(kat luar sana tu jgn terasa plak, tak semua ye) dia ingat dia kahwin 2, 3,4 tu dah kuat. dorang tak tahu ke perempuan ni dikurniakan Allah SWT 9 nafsu 1 akal manakala lelaki 9 akal 1 nafsu.alah malas aku nak cakap pasal kelemahan lelaki ni.fikirlah sendiri .blog aku ni bukan blog pasal sex ye.

Cerita pasal MJ balik. kebetulan 2 3 hari ni laki aku rajinlah bawa balik CD lama Micheal jackson. semua cd konsert-konsert dia.kat depan cover cd ada tulisan besar MJ. Yang aku nak gelak sampai pengsan tu , bila Firdaus tengok cover Micheal Jakson tu, dia kata mak ni malam jumaat. Aku senyum je, itu bukan malam jumaat tu Micheal Jackson .

Bagi aku jawapan segera ye apa MJ tu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina