Sunday, November 15, 2009

Tempat lama



Ari tu lepas balik dari ambik hadiah tu, aku singgah kat kilang lama. warong yg selalu aku lepak. dekat je ngan pejapat pos tu. warong ni warong mak fadilah sengal. ingat tak ari tu dia ada pegi mana-mana bergambar ngan patong din beramboi ngan aznil. Apalagi Firdaus interframe dulu .







Mak Fadilah. awet mudakan. masa aku pegi, dia tengah berborak ngan kawan dia pasal produk revell.



pokok besar ni Firdaus yg suruh ambik gambar.



Depan warong ni kilang lama aku, dah nak pecah dah. dulu tanah tu sewa ngan North port.



Firdaus tengah termenung. Apa nak buat selepas ni.



Fikir lagi



Fadilah sampai kena tutup muka ngan paper, gara-gara Firdaus tak bagi tengok dia mandi. Kalau tengok je , dia nangis.




Mak Fadilah kena duduk dalam pulak.



Aku kena cover , nanti dorang kata blog aku, blog porno plak. saksikanlah aksi hangat firdaus 18 sx.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina