Sunday, February 7, 2010

main mahjung




masa ni pukul 11 malam , saja je aku layan malam sabtu dorang potong kek. aku suka tengok gelagat budak-budak ni main. kalaulah dapak kembali ke alam kanak-kanakkan syok.suka je tengok dorang ni. mula-mula aku tengok dorang ni kutip kertas-kertas yang ada warna-warna tu.




korang tengok firdaus pun join gak.tak pe , malam ni aku kasi dia lepas.selalunya aku pantau, tak bagi main kat luar. biarlah malam ni dia gi clubbing jap main mahjung. korang tengok aku rasa ni ketua dorang.





semua budak ada kertas warna-warna tu kat depan dorang.





tengok tu ketua warning , sapa baling lebih siap kena marah.




baru aku tahu, ambik sikit kertas tu baling kat kawan. korang layanlah budak-budak ni tengah main mahjung.



amboi-amboi firdaus happy bebenor, selalu kena pantau, ari tu bersosial sakan dia ngan kawan-kawan.




ketua dia badan besarkan ??.






















gambar pengantin adik Ana. jgn salah paham ye, bukan kek kahwin, ini kek harijadi dia.












jangan kutuk ye kamera handphone aku tak cantik, gambar blur sikit. kalau nak kutuk pun tak kisah, gua tak de hal punya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina