Sos cili, mayonis dan Roti Massimo dengan germa gandum
Kacau 7 biji telur bersama hirisan dari sebiji bawang Holland dan sedikit garam
Chefel gah dipersada dapur.la la la
Panaskan chefel, lengserkan ngan sedikit majerin/minyak.
celupkan roti dalam
bancuhan telur, buh atas kuali tadi.Taburkan hirisan bawang atas roti
ye.Kemudian tutup chefel biarkan dalam seminit atau dua minit(guna api sederhana)Lebih kurang seminit atau dua minit bukakan penutup chefel , nampak di situ roti telur kelihatan garing dan bertukar kewarna kekuningan, tutup semula chefel dan terbalikkan.
Biar sampai garing
Hasil roti telur yang dibuat mengunakan Chefel
Letakkan mayonis dan sos cili kat atas roti kemudian tangkup dan potong kepada dua bahagian.
siap pun roti telur bermayonis + bersos cili*punyalah panjang nama roti telur ni*apalah sangat ngan nama yang panjang janji mudah dan cepat disediakan tak gitu, semudah ABCD dengan chefel
Okeylah aku nak keluar lunch ni, next time kita jumpa lagi ye.