Sunday, March 13, 2011

besday girl

Selamat bercuti hujung minggu...................

Semalam besday aku, cam biasa nak cerita pasal hadiah. Blog ni jadi album gambar untuk aku buat masa sekarang ni. Serius memang aku ni tak suka bergambar dan menyimpan gambar. Nasib baik dah ada blog sekarang ni, boleh simpan gambar kat sini, bila rasa nak imbau kenangan lepas , geladah je dalam blog ni.

Jom layan gambar semalam, di ambik oleh yuyi guna kamera dia.





Yuyi ni ambik gambar kaki aku je.



Yuyi tengah hangat bercerita pasal Firdaus.



Budak yang tengah bengang tak dapat hadiah.



alah cian, tak dapat hadiah



Hadiah untuk besday girl(stok geli geli)



Muka suka.











Apa pesyenlah dia ni.................






Last sekali, terima kasih yuyi belikan (mak) besday girl yang sentiasa perasan comel dan gedik gedik tulis cam budak remaja.ha ha ha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina