Wednesday, January 26, 2011

Happy ending.



kek pemberian teman sepejabat.



Terima kasih banget, ada teman yang bebesar hati nak bagi kek ni, sempena Chinese New Year minggu depan.





Lebih bahagia kalau menghadap komputer sambil menyuap sepotong kek bersama ngan semug nescafe. cam mana, tak bahagia korang kata?






Bahagia yg kedua, angpau pertama untuk Firdaus. Sekarang ni aku tengah menghitung hari, nak terima angpau dari mak ngan bapak mertua pulak. Inilah dinamakan menantu hantu.kwang kwang kwang. Bila fikir balik, bahagia gak ye, kalau kahwin ngan lelaki mix China , India ni,,setiap kali raya dorang, aku mendapat keuntungan sekali. Ketawa berdekah-dekah.



Senyum tapir : Bahagia yang kita cari, maka bahagialah yang kita dapat.Jangan cari bala sudah.Hidup harus dinikmati ngan sesedap rasa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina