Friday, July 30, 2010

handbag terkumpul



Senyuman siapa yang paling menawan?

A) CT Fad
B)Ratu kebaya
C)
Anoy(poah)
Hadiahnya beg terkumpul kat bawah ni.Dah lama aku simpan, bukan senang.kwang kwang.gambar diatas Anoy bersama beg recycle yang dalam berisi bungkusan nasi, sebab kat kilang ni tak dibenarkan bawa bungkusan plastic.makanan kena bubuh dalam bekas makanan. PLASTIK DILARANG SAMA SEKALI.



Budak belakang tu siapa?cuba teka?




Baru dapat 2 hari lepas.beg ni boleh lipat jadik kecil.Kiri kanan beg ada zip.




Bila buka zip jadik cam ni.




Giant recycle bag




Giant




Anak aku kasi.



Aku suka yang ni .besar, dan boleh isi barang yang banyak.




tempat kerja kasi.

ADAKAH KORANG SUKA MENGUNAKAN REYCLE BAG BILA PERGI SHOPPING DI PUSAT MEMBELI BELAH?.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina