Tuesday, November 16, 2010

Malu.... Akak spider Blogger Baru

Jom berkenalan .. Khas buat blogger baru ..

Tengok tak? kefofularan Bro Ben, Pengikut setianya dah 4,000+++, apa tunggu pergilah follow Bro Ben.



Jangan lupa plak, jengah selalu blog Bro Ben yang sumpah tak sombong .Akak kena singgah selalu, kecik-kecik, akak spider, suka tengok cerita Incredible Hulk.


Assalammualaikum semua... Akak spider nak sembang pasal Bro tergempar semalaya ni. Dah lah tergempar paling fofular pulak tu. Jangan ada yang bunuh diri pulak, kefofularan dia ni. Kalau nak bunuh diri gak, terjun dari atas pokok ru je, tak delah patah riuk sangat. Korang jangan terjun dari pokok petai plak.Bro encem semalaya, jangan marah ngan akak spider ye, masuk ni dah 2 kali, muka akak menempel join jelajah yang ko anjurkan .Biasalah nak lebih fofular dari bro.Inilah platform buat blogger hingusan cam akak nak fofular ngan lebih cepat.toing toing


Kepada Blogger -blogger yang tersayang kat luar sana ....................


WELCOME TO MY BLOG Hijau itu Indah dan Permai

Jemput2 la menetap kat Banglo mewah akak spider ni...........Jom lah geledah dalam banglo ni. Banyak yang best-best tau. Akak spider menjanjikan yang mewah-mewah buat pembaca-pembaca tersayang. Macam-macam ado. Buat sementara ni follower akak spider, dah mencecah 1,999, masuk Bro Ben kalau nak follow jadi 2,000lah. Akak spider tak nafikan Bro Ben banyak membantu, blog baru nak bercambah , cam blog akak spider ni nak menjalinkan persahabatan saentero dunia.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA


Senyum Tapir : Jangan lepaskan peluang follow akak spider cepat, kalau tidak rugi.Nak Maruku popo tak?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina