bajet rendah guna biskut marie coklat.hancurkan biskut dan gaul ngan butter yang sudah dicairkan.selepas tu mampatkan dalam spring foam.
telur 4 biji
putar cream cheese ngan 150grams gula castor.lepas tu masukkan telur sebiji demi sebiji.
mesin sampai gebu, kemudian masukkan whipping cream 400ML.putar lagi.masukkan 2 sudu tepung gandum ngan 1 sudu tepung jagung, putar sampai sekata.
Adunan pertama
masukkan adunan tadi keatas biskut yang dah di mampatkan. cedukkan sedikit adunan kedalam mangkuk kecil. campurkan ngan sedikit serbuk koko.
seperti gambar diatas.
curahkan adunan coklat tadi ketas adunan yang pertama.lorek-lorekkan ngan lidi untuk membuat corak.
dah siap, cam mana kretip tak?bakar dalam suhu 150 darjah selama 1 jam 30 minit.cara steam bath.
Dah masak.Abaikan kesan korekkan tu, gara-gara Firdaus tak sabar tunggu sejuk.letak dalam peti ais untuk rasa lebih berkesan dan menangkap jiwa.kwang kwang