Tuesday, April 20, 2010

My Version Of Grooming Tips


Hai.. kawan-kawan blogger yang cun dan cute.A
ku come back kali ni ngan grooming tips pulak , mestilah pasal Project Alpha Instant Cash Blogging lagi...

Selalunya aku bagi tips masak, kali ni tips grooming pulak .Korang cam tak percayakan?. Apa korang ingat aku tak pandai grooming. Sebelum aku membebel ngan lebih panjang lagi, aku nak bagi tips ,sebelum korang cantik luaran, cantikkan dalaman dulu. Mula -mula buang hasad dengki, cemburu dan busuk hati tu dulu.baru ikut tips kat bawah ni.kwang kwang

Tips untuk tampil segar dan harum sepanjang masa....

1) mesti mandi sekurang-kurangnya 3 kali sehari. sental badan semasa mandi.especially, org perempuan, selalu scrub badan ngan celah peha tu mengunakan rempah lulur.

2) berus gigi setiap kali selepas makan, supaya sisa makanan tak tertingal .Kerap guna kan floss jugak untuk menanggalkan sisa makanan yang degil dicelah gigi.

3)Selalu gosok kulit mati yang ada dibawah tapak kaki, selepas tu baru sapukan losyen untuk kaki.

4) kunjungi spa sekurang-kurang 3 bulan sekali, untuk mendapatkan perawatan badan.

5)


Lepas membersihkan badan , semburlah pewangi badan adidas action 3 kat armpit jadik badan pun sentiase wangi harum sepanjang hari .korangkan tahu kalau badan busuk sapa yang suka nak dekat. .Untuk kesegaran sepanjang masa jangan lupa sembur Adidas Action 3, sebelum melangkah keluar jugak .Apa salah , kalau duduk rumah pun nak sembur?.Aku suka wangi sepanjang hari , tak kiralah kat mana-mana pun.......

selepas wangi boleh bermake up yang sedang-sedang aje.


janganlah make over terlebih


lepas tu boleh layan :




Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina