Wednesday, May 26, 2010

Come back ngan mee



guna beg recycle.save our planet


Assalamualaikum semua.Rindu betull ngan pembaca setia aku ni.semalam tauke blog cuti kerja sakit pinggang.Jangan ingat bukan-bukan, sakit pinggang , sebab angin.Nanti kalau free aku singgah rumah korang.Balik ofis , aku come back ngan mee black pepper.kasi panas.Gambar kat atas tu bukan nak menunjuk-nunjuk aku pergi shopping, tapi tentang bag recycle.tolong gunakan beg rcycle.korangkan tahu beg plastik, tak boleh lupus.save our planet.




baby carrot dipotong sederhana besar, white button cendawan, black pepper sos(jenama life), kicap pekat + sos tiram





Bahan -bahan

1) ayam buang kulit(dapat yang bertulang punya lagi sedap-(gaulkan ngan kicap cair)-tak syok letak kulit,mee ngan dah berminyak.
2) bawang putih cincang




mee kuning, basuh dan tuskan air.





goreng ayam ngan bawang putih sampai masak.lepas tu masuk baby carrot.baby carrot dah empuk, baru masukkan cendawan.Masak , ni jangan letak garam lagi, sebab sos tu semua dah cukup masin.





mee black pepper bersama baby carrot ngan cendawan.

TEKA SAPA KAT BAWAH JADI MODEL.JENG JENG JENG

V
V
V
V
V
V
V
V
V




yummy yummy yummy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina