Tuesday, April 26, 2011

ICE BLENDED CAPACINO

Salam tengahari selasa...................


dah dah tu sapa yang panas hati pasal beg plastik cepat cepat pegi minum ice blended...

Memang gempak gila , tak pernah pakcik ni komen panjang gila, ari ni dia buat. Komen yang panjang sekali jatuh pada jeng jeng jeng
V
V
V
V
Adik huda dari setiawangsa., doktor urban, Ieda dari kuantan, kak bunga seroja,

penatlah nak taip lagi , esok -esok ye sambung. Sebenar entry tu keluar saja nak beritahu, waima pembangkang atau kerajaan wat kerja tak suka nak pikir kesan jangka masa panjang. motip dorang ?


okey dah ye, tutup kes layan budak montel plak ngan cd 3d games, aku pun duk melayan sama.




Semalam aku pergi 99, firdaus rembat satu kotak coco crunch, gara -gara cd 3d games.



Jeng jeng ni dia cd tu.



Dari beli kotak kecik baik beli besar lagi murah.Dari kudapan lain, tak kisahlah kalau dia nak rembat ni.



Tak interaktive korang kata. macam macam ada, janji games ni boleh menguji kecekapan otak berfikir lebih lagi untuk kanak-kanak sebaya Firdaus.



Apalagi Firdaus menjalankan operasi menjelajah games yang ada.Games ni memerlukan kesabaran tahap tinggi.Aku pun duk layan sama.



Apa kata Firdaus lepas ni, tak boleh pakai cepat boring.


ha ha ha dia ni memang cepat boring , nanti tukar lain plak.......


Ingat ye lenkali ikut cam kak zakie bawak plastik sampah pegi shopping , senang kalau beli barang banyak boleh seret. I I sir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina